Sivut

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Toivon aamulla, että ois ilta, jotta saisin nukkua vain. Huolet tuntuu niin rasittavilta, mistä mustimmat mietteeni sain? Miksi tunnen niin kuin tunnen? Miksi tällaista nyt on tää? Kaikki johtuuko siitä kun en tahdo kestää enempää?

Aaamulla mukava fiilis kun aurinko paisto ja heräsin pirteänä siihen. Koulussa oli ensimmäistä kertaa sellanen olo että nyt on kesä ja pian on loma - positiivisessa mielessä tällä kertaa. Mutta eipä tämä ilo nyt kovin montaa hetkeä kestänyt.

En mennyt käymään terkkarilla aamulla enkä myöskään ottanut siihen muutenkaan yhteyttä. Se teki samoin, ei mitään merkkiä siltä. Olin tunneilla normaalisti. Menin kaikkien ykkösten mukana tekemään kurssivalintoja. 10 minuutin varoitusajalla viesti terkkarilta, jossa kerrotaan milloin polille lähdetään. 10 minuuttia aikaa ajatella ja minä istun suuressa salissa kymmenien ihmisten seurassa kun opo kertoo valinnoista. Lähetin viestin takas, että nyt on vähän huono aika lähteä yhtään mihinkään. Odotan vastausta. 10 minuutin kuluttua viesti, että se oottaa jo autos. Voisin kiljua että jumalauta et sitten yhtään aikasemmin voinu kertoa että lähetään sinne. Ja mitä minä kiltti ja kuuliainen ihminen teen? Nousen ylös kesken kaiken, pyytelen vieressä istuvilta anteeksi kun he joutuvat nousemaan että pääsisin ohi. Sanon opolle että joudun lähteä. En odottanut kysymyksiä tai vastauksia. Lähdin pois, en ehtinyt syömään mitään.



Koko matkan aikana ei juurikaan tullut puhuttua mitään. Sisälläni kiehui niin paljon raivoa ja ärsytystä, mutta se jäikin myös sisälleni. Polille ehdin viisi minuuttia ennen aikaa. Se aika oli kuitenkin viistoista minuuttia myöhäs. Oisin ehtiny syömään koulussa, mutta sen ajan kulutan istumalla polilla ärsyyntyneenä. Tuplasti ärsytystä. Siinä odottaessa rouva mielivaltainen lääkäri kulki ohi. Hillitsin raivoni, tekohymy ja moikkaus.

Ja mitäs tutkimuksissa tänään tehtiin? Psykologi kysyi minulta erittäin vaikeita kysymyksiä. Montako päivää on vuodessa? Montako tuntia on vuorokaudessa? Mitkä ovat vuodenajat? Montako kuukautta on vuodessa? Mistä happea tulee ilmaan? Mikä on kreikan pääkaupunki? Missä maanosassa sijaitsee Brasilia? Mikä on inflaatio? Minkä maan kanssa suomella on eniten rajapinta-alaa? Missä kuussa on karkausvuosi? Mikä on otsonikerros? MIKÄ VUODENAIKA ON NYT?

Mä oon lukiossa, kyllä mä varmaan oon jokseenkin perillä mitä vuodenaikoja on olemassa. En tiedä mitä oikein ajattelisin noin hmm.. lastentasoisista kysymyksistä.

Huomenna lomapäivä. Perjantainakin olis mutta ei, poli kutsuu heti kello yheksän. Jep jep..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti