Sivut

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Doctor and throat - my problem

Lueskelin tossa mun vanhoja blogiteksteja. Huomasin että helmikuussa olin kirjottanut että mun keskiarvo on 7,6. Nyt on toukokuu ja mun keskiarvo on 8,1. Kivasti noussut <3. Mutta onhan niitä kursseja tullut hieman lisääkin... 

Ja arvakkaa mistä nyt kirjottelen? Poli ja lääkäri. Se vaan pyörii mielessä. Jos mut pakotetaan niihin testeihin niin saan unohtaa kaikki kurssit. Saa unohtaa koko jakson. Arvakkaa vaan miten täs tulee käymään? Joudun opiskelemaan kesäkuussa ja tekemään kaikki kokeet ja välikokeet silloin. Ja joudun perumaan kesätyön että pääsisin tekemään niitä kokeita. Näin täs pahimmillaan voi käydä.

Tässä on yks esimerkki miten noi psykologiset tutkimukset toteutetaan. Keskiviikon 16.5. aika: Mulla alkais kymmeneltä koulu mutta joudun tulemaan kaheksaks koululle. Kulutan aikaa tunnin verran käytävillä yksikseni ennen kuin päästään lähtemään kohti polia. 9:30 aika polilla. Puolitoista tuntia kestää. Sitten takasin kouluun. En ehi mennä syömään. Mutta vipoille tunneille pääsen. Nälkäisenä tosin. Sinä päivänä tuun olemaan 11 tuntia syömättä. Syön aamulla kuudelta ja sitten oon kotona illalla viideltä. Olit oikeassa lääkäri. Nälkäpelin suhteen siis.


Nyt kärsin oudosta kurkkukivusta. Ollu jo viitisen päivää tällästä toispuoleista kurkkukipua ilman mitään flunssaa. Ärsyttävän kipeä kurkku vasemmalta puolelta. En oo pystynyt syömään mitään muuta kuin kylmiä ja helposti nieltäviä ruokia. Jäätelöä ja jogurttia. Eilen illalla yritin syödä banaanin mutta se osoittautui liian kivualiaaksi prosessiksi joten jätin suosiolla sen syömättä.  Imusolmukkeet vai mitkä pallot ne nyt ovatkaan ihan turvonneet vasemmalta puolelta ja kipeätkin vielä. Puhuminen sattuu ja välillä kun iskä kysyy jotain niin mongerran vaan jotakin epämääräistä. Syön jotain pillereitä joiden pitäis turruttaa kurkkukipua. Kieli kyllä  puutuu mutta ei kurkku.

Jos tää kurkkukipu jatkuu vielä huomennakin niin sitten taidan sanoa terkkarille siitä. Ei tästä tuu yhtään mitään jos en pysty puhumaan tai syömään. Saas nähä millanen olo huomenna aamulla on. Jos tää kurkkukipu jatkuu tai pahenee niin sitten se on ykkösaihe terkkarille. Jos lieventyy niin en varmaan edes mainitse sitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti