Sivut

lauantai 26. toukokuuta 2012

The clock ticks life away

Yksinäisyyttä yksinäisyyden perään. Tänään olen viettänyt aikaa ylläri ylläri yksin. Kuten aina. Opiskelin kokeisiin, kävin juoksemassa jopa viisi kilometriä, otin aurinkoa, kävin saunassa ja lenkitin koiraa. Mutta mitäs nyt? Ihana ilta ja aurinko paistaa ja ois kiva viettää mukavaa iltaa ystävien kanssa. Eipä niitä liioin oo vaan enää. Joten yksinäisyys jatkuu entistä synkempänä. Haluan vaan vetää verhot kiinni ikkunasta ja kuolla. On täski taas yks helvetin elämä.

Ja helvettiä lisää vielä ahdistus kun kaksi päivää koulua varsinaisesti jäljellä. Eikä mitään tietoa miten kesälomalla jatkuu kaikki. Odotukset ja toiveet kaikesta mukavasta laskee joka hetki. Karu totuus alkaa iskeytyä että oon yksin koko kesäloman. Ahistusta lisää vielä se, että sen terkkarin kanssa taaas riitaa. Ja aina sama aihe, poli. Mä hukun tähän henkiseen paskaan. Mutta eikö kaiken pitänyt olla ihan hyvin?


3 kommenttia:

  1. Saanko kysyä missä päin maailmaa asut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo..Sanotaanko että kehä kolmosen ulkopuolella pienessä tuppukylässä/kaupungissa mutta kuitenkin riittävän lämpimällä vyöhykkeellä eli ei Lapissa. Sen verran voin kertoa että välimatkat on pitkiä ja kouluunkin matkaa kertyy lähes 40km. Ja pienen tipsin annan vielä että oon sellasessa lukiossa joita on suomessa vaan kaks. Johtolankoja :D

      Poista