Sivut

perjantai 25. toukokuuta 2012

Kello tikittää kohti tuhoa vaiko elämää

Polituskailut jatkuu vaikka en siellä tänään ollutkaan. Maanantain aika kusee ja pahasti. Ekaks mulla ei oo sinne kyytiä. Tokaks joutuisin taas oottamaan koululla ainaski neljä tuntia. Ja kolmanneks ei kiinnosta mennä sinne pakolla. Terkkari soitteli polille mutta ei sitä aikaa voi siirtää. Ja taas uusi eripura siitäkin. Mutta se siitä polista nytten. Tai no sen verran vielä että lääkkeitä en oo nostanut enkä nostakaan näillä näkymin.


Ens viikolla kuvaan astuu todennäköisesti mun sosiaalityöntekijä. Joka on btw terkkarin sisko.. En oo ollut siihen yhteydessä kuin pari kertaa mutta nyt se astuu kuvaan kesän takia. Se on kyllä mun muistikuvan mukaan tosi mukava tyyppi ainakin polin sosiaalityyppeihin verrattuna.


Nyt takas taaas poliin. Eilen tuli taas riitaa polista terkkarin kanssa ja ei päästy mihinkään tulokseen että mites maanantaina käy. Tänään ei olla juteltu ja viikonloppuna ei luonnollisestikaan asia ratkea. Ärsyttävää kun ei yhtään tiedä mitä maanantaina tapahtuu.

Huoh, vaateahdistus päällä. Tänään kävin pitkästä aikaa shoppailemassa ja yritin ettiä jotain sopivaa lakkispäivään. No, eipä sieltä löytynyt mitään joka olis peittänyt riittävästi viiltelyjälkiä. Muutenkin kaikki ihananat kesävaatteet on liian paljastavia. Kesäduuniin sentään löysin sopivan "isoja" työpaitoja. Jos mä sen tukihenkilön saan niin ainakin yhen kohan eli shoppailun voi vetää yli. Seuraavan kerran taidan mennä vasta kesän jälkeen shoppailemaan. Kyllä mä kesän näillä vaatevarastoilla pärjään kun en kuitenkaan vietä aikaa kuin yksikseni.



KAKSI PÄIVÄÄ JÄLJELLÄ. Kaksi koetta. Maanantai ja keskiviikko vielä armonaikaa. Torstain failaan. Perjantain joudun myös ohittamaan. Lauantai on iso mysteeri sillä eihän mulla oo mitään kelvollista asuakaan. Oikeestaan koko lauantai tulee olemaan helvettiä. Ylppäreitä joihin en varmaankaan mee. Ja mitäs illalla? Päättärit joihin en myöskään taida olla odotettu vieras. Eipä kyllä paljoa kiinnostakaan niin ankeat juhlat.

Aijaij kun ahdistaa. En tiedä yhtään mitä tekisin tai mitä tulee tapahtumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti