Sivut

perjantai 27. huhtikuuta 2012

I've put my trust in you

Eilen terkkarilla niin kuin pitikin. On se vaan ihana tyyppi. Tarkotus ei ollut tänään mennä käymään, mutta se pyysi mua tulemaan. Joo, kävin siellä 4 kertaa tällä viikolla.. Että niin hyvin taas menee. Mä en vieläkään tiedä miten selviän 2,5 kuukautta yksin. Mä selviän vaivoin viikonlopun yksin. Nyt on neljän päivän loma ja sekin tekee tosi tiukkaa. Mutta joo, päivä kerrallaan..

Tänään sain vihdoin ja viimein soitettua kesätyöpomolle ja menin tekemään sen työsopimuksenkin jopa. Koko kesäkuu töitä hautausmaalla. About 1200 euroa rahaa siitä. Pomo sano, että se on rankkaa työtä. Kannattaa alkaa hankkia hyvä kunto siihen mennessä että jaksaa. Viime vuoden kokemuksella voin sanoa että oli rankkaa. Jokanen penni on käytetty harkiten ja vielä on paljon rahaa viime vuodelta jäljeltä. Ei raaski tuhlailla kun ne oli kovan työn takana.

Ens keskiviikkona takas kouluun. Ja leffaan. Torstaina polille.. En kovin innolla oota sitä reissua. Joudun polin takia siirtämään välikokeita ja aineen palautusta myöhemmäks. Ärsyttävää kun sinne on pakko mennä. Ei siellä oo kuitenkaan kuin sitä samaa paskaa. Saan uuden reseptin saletisti käteen. Onhan se jännittävää että mitähän sieltä nyt tulee. Ei kyllä kiinnosta yhtään mennä sinne. Onneks terkkari tulee mukaan ja mun ei tarvi puhua niin kauheesti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti