Sivut

tiistai 17. huhtikuuta 2012

I feel so tired but I can't sleep

Olipas aamulla suoritus nousta 6:00 ylös. Siitä on hmm.. pari viikkoa kun viimeks oon noussut noin aikasin ylös. Eikä yhtään unettomuus helpottanut herätystä. Nukuin vissiin 3-4 tuntia joka oli sitä perusunta eli pinnallista ja unien täyttämää. Noi unet on jotain käsittämättömän outoa. Ja kun ne on jokaöisiä vielä. Melatoniinia vois kokeilla. En uskalla sillä jos se ei auta. En halua alkaa käyttämään mitään vahvempia.

Uus jakso alko nyt vihdoin ja viimein kunnolla käyntiin. On aika raskas mutta omapahan oli valinta kun otin yhen kurssin lisää.

6. jakso..
Ton psyka kutosen oon tehny jo, mutta teen niiden tuntien aikana yhen toisen kurssin. Ahkeraa..

Mun pitäis käydä tällä viikolla apteekissa hakemassa viimeinen pakkaus lääkkeitä. Viimeinen tuolla reseptillä saatava. Parin viikon päästä meen polille lääkäriin ja sitten näkee miten käy. Todennäköisesti lähden sieltä resepti kourassa pois, mutta sitä ei tiedä mikä resepti.


3 kommenttia:

  1. Sullaha on ihan kivannäköne lukkari tota tiistain hyppyä lukuunottamatta :) Kyllä sää ton jaksat vetää läpi ;) Ja mee oikeesti hei puhuun tosta unettomuudesta, jos et oo jo puhunu siit jollekulle (sori ku aina jankkaan siitä mut toi on _huolestuttavaa_!!)

    VastaaPoista
  2. Heippa,

    Melatoniini parantaa unen laatua, mutta ei poista unia, ja ihan hyva, silla REM univaiheet ovat tarkeita aivotoiminnan kannalta. Mutta kannattaa kokeilla! Itse kaytan Seasonal Affective Disorderin vaikeiden vaiheiden aikoina. Luonnollisena hormonina se on turvallista eika aiheuta riippuvuutta. tsemppia ja iso halaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm.. Voishan kokeillakin sillä se on kuitenkin luonnontuote eikä siihen voi jäädä riippuvaiseks + sen käytön voi lopettaa kuin seinään. Mutta toisaalta jos se ei toimi niin sitten on vaihtoehdot aika vähissä. Yritän sinnitellä vielä lääkäriaikaan asti ja ehkä sitten. Kiitos tsemeistä :)

      Poista