Sivut

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Töitä ja tuloksia

Tämän kesän eka työpäivä takana. Viime yö ei kyllä kovin hyviä eväitä siihen antanut kun tuli valvottua aamuyöhön asti. Huh, kun oli fyysisesti rankkaa. Ekat neljä tuntia vielä meni, mutta sitten alko tuntua ja aattelin että katkean kohta keskeltä kahtia. Kuuden tunnin jälkeen olisin halunnut vaan mennä makaamaan niiden hautojen päälle. Ihan hetkeksi vain. Haravoin ahkerasti ja huomasin kun kaksi mummoa keskusteli etäällä toistensa kanssa. "Katopas kun harava liikkuu noin näppärästi, voi että kun on ahkeraa nuorisoa." "Niin, kyllä yhteiskunta tartteekin tuollasia työntekijöitä eikä mitään työtä pelkääviä vessuloita."  Siinä ne mummut puheli mutta enempää en kuullut. Jossakin vaiheessa kun tummut olivat saaneet kasteltua kukat niin ne tuli siihen mun luo ja puhu säästä ja sen sellasesta. Toinen kysy että milläs luokalla minä oon. Sanoin, että lukiossa ja voi niiden tummujen ihastuneita ilmeitä. "Vai että lukiossa. Justiin koulu loppunut ja nyt heti oot töissä. On siinä ahkera kesätyttö."

Lopulta helvetin pitkä työpäivä loppui ja kävin kaupan kautta ja löysin taas jotain ihanaa: Angry birds karkkeja <3 Otin molempia pussin.

Terkkarilta tuli viestejä ja huomenna olis sitten se palaveri. Teen neljä tuntia töitä ja sitten karkaan kotia. Pari tuntia aikaa valmistautua. Mietin vaan, että saanko täyden palkan päivästä vaikka teenkin vaan puolet, sillä toi palaveri on lastensuojelusta peräisin? Eli kehtaanko vaatia täyttä palkkaa?

Nyt on tällanen raju fyysinen väsymys ja rasitus päällä. Saas nähä kestääkö kroppa tehä työtä kuinka pitkään. Se kuormitus on vaan niin hiton kova plus sitten kun en oo liikkunut pitkään aikaan. Nyt mietin että kumpi hajoaa ensin, kroppa vai pää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti