Sivut

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Kaikki tulee muuttumaan jälleen

Vois nyt vähän kertoa mitä on tapahtunut parin päivän aikana. Yritettiin saada lastensuojelun avulla mulle lisää töitä, mutta ei ollu rahaa palkata pidemmäksi aikaa. Nyt on sitten heinäkuu täysin tyhjä, no work. Eilen oli vittumainen työpäivä kun sato vaan eikä tänään yhtään parempi päivä ollut. Mutta onneksi nää kaks viimeistä työpäivää lupailee aurinkoa.

Tapasin tänään tukihenkilön teekoon tiloissa. Me tehtiin alustava varaus nyt kämpästä sitten. Käydään kattomassa sitä kämppää ens viikolla että millanen se mahtaa olla. En kauheesti tuu juttuun tuon tyypin kanssa, mutta se auttaa tuon muuttoasian suhteen edes hitusen joten menköön.

Tässä on kämpän pohjapiirros. Elikkä siis 1h (tupakeittiö) + sauna ja 28m2. 310e/kk + käyttösähkö. Ja 200m kouluun ja 50m kauppaan. Mitä mieltä te ihanat lukijani olette? Sain jo kuulla, että 28m2 on pieni kämppä, mutta se riippuu millainen "muoto" siinä on eli kuinka suuria noi kämpän osat on. Mutta tuo vaikuttaa ihan ookoolta tossa piirroksessa. Saunasta en niin piittaa, mutta jos en käytä sitä niin voihan siellä tavaroita säilyttää. Mutta toi on todennäköisesti se kämppä mihin muutan jos muutan.


Ja sen vielä kysyn että kuinka paljon yksi ihminen kuluttaa rahallisesti sähköä kuukaudessa? Ihan siis käyttösähkö esim. hellan ja pesukoneen käyttö, ei siis lämmistyssähkö kuulu mukaan.

Huomenna vielä normi duunipäivä ja sitten perjantaina häivyn jo puolen päivän jälkeen valmistautumaan polikäyntiin terkkarin kanssa. Nyt voin sen teille kertoa että sellaset tulokset oon alustavasti saanut etten oo osastokamaa enää! Puol vuotta sitten olin osastokamaa ja nyt oon avohoitokamaa.

Mä toivon todella paljon että toi kämppä on no, jos ei aivan täydellinen niin hyvä ainakin. En mä nyt niin hirveesti tavaraa omista että tulis tilasta puutetta. Tonne itse huoneeseen kun rahtaa läppärin, teeveen, opiskeluvärkit ja vähän vaatteita kaappiin niin jo hyvin pärjää.

5 kommenttia:

  1. Eiköhän tuo ole ihan hyvä valinta ensimmäiseksi asunnoksi. :) Toivottavasti kaikki sujuu hyvin.

    Oma sähkölaskuni on jotain 60€ puolessa vuodessa, mikä on keskimäärin kymppi kuussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selvä se! En kauhea kuluttaja oo joten ei mulla varmaan niin älyttömästi mee sähköön rahaa. :)

      Poista
  2. Meillä menee jotain 30-40 e/kk ja meillä on sähkösauna (aika paljon käytössä), tietokone (joka on tosi paljon päällä), läppärikin välillä käytössä (pidetään sitä aina seinässä ku se on päällä), tv, dvd/cd-soitin-kaiutinsetti.. Ja tietty jääkaappi, uunihella, mikro, pyykkikone, tiskari ja valot. Yritän siis havainnollistaa,et me käytetään aika paljon sähköö mut lasku on silti omasta mielestä kohtalainen. Meidän kaverilla on tietokone päällä jotain 24/7 ja silleen, sen laskut on siellä 20e/kk tuntumassa. Et ei se ihan kauhee oo se lasku :) Enemmän kauhee on kotivakuutus (meillä ~100e/vuosi) mut onneks se maksetaan vaa kerran vuodessa!

    VastaaPoista
  3. No riippuu miltä kantilta kattoo ;D Ja sähkösauna vie joo aika paljon sähköö. Ja tv-lupia ei ollla viel maksettu mitää (on kyl aikeissa ku jaksais ilmottaa :D ), ollaan hankittu digiboksi nii vähän aikaa sitte. Jos tarkastaja pimputtaa nii ei päästetä sisään, eihän niillä oo ees kotietsintälupaa nii niitä ei tarvi päästää sisään. Ja vaiks onki telsu muttei digiboksia nii ei tarvi maksaa (ellei telsussa oo digiviritintä ittessään).

    VastaaPoista
  4. Mää en halunnu heittää niitä pois. Miäs kyllä sitä kovasti ehdotteli. Ja tajusin sh:n kanssa jutellessa et se on mulle yks tapa hakee huomioo. Ainaki vähäsen :P

    VastaaPoista