Sivut

perjantai 10. elokuuta 2012

Uudet tuulet vanhassa ympäristössä

Jotenkin hassua kun kaikki on niin samanlaista. Koulu kulkee saman kaavan mukaan. Kaikki on yhtä raskasta kuin ennenkin. Tänään kuitenkin varmistuin että muuttaminen on ainut oikea ratkaisu. Aamulla eka ajatus; jos asuisin omassa kämpässä kääntäisin tähän aikaan vielä kylkeä ilman kellon pirinän uhkaa. Seuraava ajatus bussissa; tähänkin aikaan voisin vieläkin nukkua rennosti enkä istua tässä. Ja sitten hypäreillä vielä lisävarmistuksia. Nekin hypärit kävisivät toteen jos olisi oma kämppä. Ah, 7minuuttia rennosti kävellen matkaa kouluun kämpiltä. Voi kuinka paljon minulle jää aikaa kaikkeen muuhun.

Terkkari jälleen kerran toppuutteli etten menisi liian kaus asioiden edelle. Mulla alkaa aivan huomaamatta ajatukset liikkua turhan paljon tulevassa. Pitäisi mennä päivää kerrallaan ja pienissä paloissa. Nyt on paljon paljon helpompi olla kun ajatukset ei oo yhtä kaaosta. Pala kerrallaan ja ongelma kerrallaan eteenpäin. En ymmärrä minkä helvetin takia mietin jo ensi jaksoa. Ei sitä tarvitse vielä murehtia. Ei saa mennä asioiden edelle.

Yksi motivoiva tekijä minkä takia kannattaa raahautua kouluun on ilmainen, lämmin ruoka. Kesälomalla ei tullut kovin montaa tuoretta ja lämmintä ateriaa syötyä. Jotenkin ehkä riuduin lomalla. Nyt ahmin päivällä ruokaa niin paljon että olo on hyvinvoiva ja energinen.

Tänään oli lupauksia herättävä päivä. Välillä tuntui siltä ettei minussa ole mahdollisesti niiin paljon vikaa. Kukaan ei ajanut minua pois vaikka tungin itseäni ihmisten luo. Kivojen ihmisten luo. Niin, ei vielä.


3 kommenttia:

  1. Kiusaamisesta vielä, että luulen (en siis todellakaan tiiä), että oma kiusaamiseni on johtunut siitä että olen ujohko ja hiljainen. Ja etenkin jos tulen kiusatuksi, niin en osaa sanoa vastaan. En keksi mitä sanoa, en uskalla.

    Nii se voi olla, et kiusaaminen on jostai sellasesta pienestäki erosta kii, mitä kaikilla on normaalisti ja joistaki se vaa poimitaa esille :/

    VastaaPoista
  2. rakas lapsi, edelleen sanon sen ettei sinussa ole vikaa. Vain kiusaajien asenteissa <3

    Amat Victoria Curam

    VastaaPoista
  3. Sulle on haaste mun blogissa,
    heart-rending.blogspot.fi :---)

    VastaaPoista