Sivut

torstai 16. elokuuta 2012

Omassa kämpässä

Täällä ollaan. Omassa kämpässä. Nyt pienet riemunkiljahdukset olisivat paikallaan. Tää on ihana kämppä. Paljon tilavampi kuin oletin. Nää seinät kyllä vähän ahdistaa, valkoista joka puolella. Telkkaria ja mikroa kaipaisin myös. Mutta onneksi sain netin toimimaan. Tämän päivän ainoa negatiivinen asia on se, että olen flunssassa. Onneksi saan nukkua myöhempään huomenna. Mun on pakko mennä kuitenkin kouluun. Mulla on ihan hiton paljon poissaoloja kun vasta viikko on ollut koulua. Oon pahasti jäljessä mutta muutto oli sen arvoista. Hieman ehkä mietityttä, että kuinka tämä kämppä vaikuttaa tunneilla olemiseen. Pakko vaan tsempata ja käydä koulua vaikka ei jaksaisi. Ja jos alan keräämään liikaa poissaoloja niin terkkari taitaapi kolkuttaa sen jälkeen oven takana. 

Aika jännää kun en oikein tiedä mitä tekisin. Tänään on aika testata saunaa. Kiitos teille jotka kerroitte vähän vinkkiä miten sähkösauna toimii, ehkä koko talo ei sittenkään syty palamaan.

Kämpän rahoitus saadaan hoidettua jollakin keinolla. Joko kela, sossu tai lastensuojelu maksaa vuokran. Toivon että se olisi kela.

Kiehtovaa nukkua täällä yö ja herätä aamulla myöhemmin kouluun. Luksusta herätä seitsemältä. Ja hypäreillä saa tulla kämpille kahville, viiden tähden luksusta.

Ihan kevyt alku muutolle, yksi päivä ja yö täällä ja sen jälkeen viikonlopuksi kotiin. Viikonloppuna voisi olla hieman ankeaa kun telkkarikin puuttuu ja illalla ei olisi mitään puuhaa.


4 kommenttia:

  1. Jeee!!! Onnea uuteen kotiin!!! :)

    Amat victoria Curam

    VastaaPoista
  2. Ihanaa lukea, että muutto sujui hyvin ja tykkäät kämpästä! Onnea uuteen kotiin c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! :) Kämppä vielä minun saunomisen jälkeenkin pystyssä. :D

      Poista