Sivut

maanantai 6. elokuuta 2012

Kaikki jatkuu jälleen

No, ehkä tämä tästä. Oikaisuvaatimus kelalle ja muutamia lausuntoja ja nimmareita mukaan. Tiesin että kaikki on mennyt aivan liian hyvin, miltei täydellisesti hetken aikaa. Oon jo odottanut että milloin tulee romahdus. Tulihan se sieltä lopulta kelan kirjeen muodossa. Mutta eipä tässä hätäillä liikaa, kelalla ei nyt ole muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä hakemus.

Torstaina se sitten alkaa taas. Opiskelut ja kakkosluokka. Kiinnostus hipoo nollaa. Pari päivää alkupaloiksi ja sitten heti viikonloppu. Hyvin leppoisa alku. Viikonloppuna kamat kasaan, maanantaina kämpät avaimet kouraan ja tiistaina muutto. Oon miettinyt paljon että miten olisi järkevintä hoitaa muutto koulun suhteen ja tulin siihen tulokseen että parempi olla yksi päivä kokonaan pois. Toinen vaihtoehto olisi ollut tehdä muuttoa hypäreillä ja bussia odotellessa pitkin viikkoa, mutta ei siitä tulisi mitään muuta kuin ahdistusta. Pitäisi koko ajan kello kourassa laskea paljonko on vielä aikaa ennen kuin pitää derivaattoja mennä pohtimaan. Ja voitte vaan kuvitella ettei ajatukset hirveästi pyörisi derivaatoissa jos kämppä odottaa minua.



Onhan se toisaalta kiva päästä takaisin kouluun. Tai no, tarkemmin ajatellen ei. Ei siellä oo kavereitakaan. Jatkuvasti saa olla varuillaan ja odottaa jotakin kiusaamiseen liittyvää. Joutuu istua tunkkaisessa luokassa monta tuntia. Välitunnit kyhjöttää yksin jossakin. Entäpä aamuheräämiset? Tervetuloa unettomuus ja ainainen stressi tarpeeksi nukkumisesta. Kaikki kirjojen pänttääminen ja esseiden väkertäminen. Sanakokeet ja ruotsin kielioppi. Hauska tutustua jälleen konsukiepre. Huoh, ainainen kellon tuijotus tunneilla. Odotus seuraavaan välituntiin. Odotus seuraavaan oppituntiin. Tervetuloa koeviikko paineet. Kurssiarvosana stressi. Kurssien määrä stressi. No nyt sataa vettä ja pitäisi mennä kouluun. Kirjat menee pilalle. Aamulla ei löydy vaatteita. Pitäisi shoppailla niitäkin. Rahaa palaa taas turhuuksiin. Päivästä toiseen samaa paskaa. Ahdistusta, pelkoa, pettymyksiä ja masennusta. Kirjat syö rahaa, vihkoja kuluu, voi vittu nyt on konsepti loppu ja kokeet huomenna. Lyijyä menee. Alleviivaustussi on taas kuivunut. Tervetuloa taas jatkuva muistiinpanojen kirjoittaminen. Pää väsyy ja käsi väsyy. Voi jumalauta miksi näitä pitää kopioida?! "Se on teidän omaksi parhaaksenne. "

En minä kuitenkaan vaihtaisi. Lukio vie voimia mutta tuo tullessaan kaksinkertaisen määrän voimavaroja. Menestys tulee ennen työtä vain sanakirjassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti