Sivut

tiistai 24. heinäkuuta 2012

I don't deserve your help

Eilinen kämpällä käyminen tukihenkilön kanssa sai aikaan niin valtavan ahdistusryöpyn, että meinasin jo perua koko kämpän. En sanonut mitään sille että mulla on nyt pakokauhua ilmassa laadultaan erittäin tuhoisaa. Se kämppä on ihan mukava vaikka toki se on aikasta pieni. Muutto pelottaa vaan niin helvetin paljon.

Naputtelin terkkarille iltapäivällä viestin. En lähettänyt sitä. Parin tunnin päästä naputin uuden viestin. Poistin senkin. Pian kirjoitin kolmannen viestin jonka pitkän vatvomisen jälkeen lähetin. Sen jälkeen aloin itkemään ja heitin puhelimen kauas pois. Häpeällinen sortuminen kun lähetin viestin. Ja kun viestiä tuli takaisin aloin taas itkemään, nyt ilosta ja onnesta kun mulla on ihminen joka auttaa ja jolta voi pyytää apua. Ens viikolla me nähdään pitkästä aikaa. Jollain tavalla voin sanoa, että olen onnellinen ja onnekas kun oon saanut elämääni tuollaisen ihmisen. En vaan tiedä ansaitsenko tämän ihmisen avun.

4 kommenttia:

  1. Löysin blogisi juuri, jään seurailemaan! :)

    http://elamahakusessa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Totta ihmeessa ansaitset kaiken avun ja tuen! :) Ei se haittaa yhtaan jos joskus pelottaa ja ahdistaa tuollainen suuri asia kuin muutto omaan asuntoon. Asioilla on tapana jarjestya ja kylla se kaikki menee ihan nappiin, usko tai ala! :) Iso hali!

    Amat Victoria Curam <3

    VastaaPoista
  3. Taas on jotenkin niin tutun kuulosia fiiliksiä :)

    VastaaPoista