Sivut

lauantai 14. heinäkuuta 2012

Eka jakso

Kyllä tää loma kuluukin yllättävän äkkiä. Mä katoin jo ekan jakson lukkaria joka on tosi jees. Vaan 4 kurssia tosin.. Viisi tarttisin mutta se on sitten elokuun ongelma. Tosin noi on tärkeitä aineita jokainen. Psykasta ja bilsasta pakkokymppi, enkusta ja matikasta kasi niin hyvin menee. Juu, on ehkä vähän liian kovat tavoiteet. Helppohan sitä on lomalla puhua että sitten kun koulu alkaa niin nostan numeroita. Toi eka jakso on huippukiva ja helppo aloitus opiskelulle. Ei oo kun enkku jossa tehdään paritöitä. En tiedä kuinka paljon lintsailen enkun tunneilta paritöiden pelossa. Nyt kun on oma kämppä niin olisi houkuttelevaa aamun enkuntunnit vaan nukkua kuin ahdistua sosiaalisissa tilanteissa. Kuten huomaatte niin mulla kävi tuuri ja maanantaina on hypärit keskellä päivää joten tassuttelen hakemaan avaimet silloin kämppään ja eka muuttokuorma saapuu asuntoon myös. En vielä tiedä milloin uskallan ekan yön siellä viettää. Onneksi saan henkistä muuttoapua terkkarilta.


Tsekkailin uusia lukiokirjoja ja ahdistuin helvetinmoisista hinnoista. Ekan jakson 4 kirjaa 74e. Ja tuo on halvimmasta paikassa missä oon kanta-asiakas. Miten helvetissä mä pystyn maksamaan oppikirjat? Huoh, vielä pitää vihkoja ja konseptiakin ostaa. Kyllä nyt kirpaisee, 10 tuntia kesätöitä palaa heti ekan jakson kirjoihin.

2 kommenttia:

  1. Kyllähän ne lukiokirjat aika kova kirpaisu oli taloudellisesti, mutta onneksi niistä sai myymällä edes osan takaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vaan noi kirjat "uudistuu" jatkuvasti joten viimevuoden kirja on jo liian vanha ja ei saa niin hyvää hintaa. Se on muuten todella ärsyttävää kun kustantajat rahastaa sillä tavalla kun tekee aivan upouuuden painoksen, jossa on ehkä uusi kansi ja pari erilaista tehtävää.

      Poista