Sivut

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Huomenna katsotaan tulevaisuuteen

Kesätyöpaikka tuli sitten tsekattua ja työntekijöitä myös moikattua. Tai siis edellinen kesätyö vai mikä se nyt onkaan. Kolme tuntia siellä tuli juteltua ja käveltyä. Muutaman roskan nypin mutta en muuta tehnyt vaikka oletin että oisin kantanut monta kärryä rikkaruohoja pois. Ehkä en olekaan niiiiin innostunut nyppimisestä. Mutta kivaa oli vaikka taisin hidastaa tyyppien työntekoa. Siinä tassutellessa tukihenkilöltä tuli viestejä HUOMISESTA asunnon kattomisesta ja polikäynnistä. Ei helvetin helvetti kun luulin, että se olis vasta perjantaina, mutta se onkin jo huomenna. En oo ehtinyt valmistautua mitenkään mutta onneks se on vasta iltapäivällä.

Arvakkaapa kuka soitti? Terkkaripa hyvinkin. Kyseli pikaisesti kuulumiset ja kerroin että huomenna onkin jo se poli ja asunnon katsominen. Se tulee kans kattomaan asuntoa. Kuitenkin taas alan itkemään sitten kun se lähtee taas pois. Polille kiva mennä kattomaan idiootti lääkäriä juuri itkeneenä.

Ja polilääkärihän se olis huomenna. Meen sinne tällä kertaa ihan yksin ja saas nähä millaista se nyt on keksinyt. Se on tosin vaan lääkekontrolli. En oo ees nostanut annosta vaan päinvastoin pienentänyt. Sanokoot mitä sanokooot, mutta päätän ite mitä syön ja paljonko.

Hyi kun pelottaa että millanenhan asunto siellä mahtaa oottaa.


1 kommentti:

  1. Joo, tiiän :D Ja voi kuule tietäsit vaa ku menee välillä hiukka lujaa :D :D Sit jossai vaihees iskee sellane vitummoine musta kausi taas :P Se sh on kyselly aika paljon nyt noista mielialanvaihteluista, ku niitä on sekä paljon päivässä, et sitten myös on niitä sellasia kausia. Just tuli sellanen "vaihdos", ensin oli ihan paskasta ja sit yks aamu heräsin sillee tittidiiiiiii nyt hypin ja pompin ja halaan kaikkia!! :,D Ihmetyttää vaa ku se sh ei oo sanonu mitää et epäileeks se jotain tollasta vai mitä :P No, kaikki selvinnee ajallaan.

    VastaaPoista