Sivut

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Täysi-ikäisyys kolkuttaa ovella

Vastaan kommentteihin vähän myöhemmin. Ensin pitää kirjoittaa tähän. Eilen illalla itkeskelin paljon mutta sain nukuttua ihan jees. Aamulla ruotsia opiskelemaan, vaikka olin hieman paniikissa ja ahdistunut. Tunnit matelivat hitaasti ja odottelin koko ajan sitä viestiä. Vasta kello yhden jälkeen kuulin kun puhelin surrasi taskussa. Kädet täristen avasin viestin, ja siinä luki näin lyhennetysti että esimies siirtää päätöksentekoa 5.8. asti. Eli en saanut suoralta kädeltä hylättyä päätöstä. Homma jatkuu näin: perjantaina menen taas sosiaalitädin luo eli saan mennä käymään sen luona. Ja maanantaina käyn aikuispuolen sosiaalitädin kanssa juttelemassa. Ja maanantaina esimies päättää koko hommasta. Kaikki on niin avoinna kuin olla ja voi. Mutta tämähän on kuitenkin ihan hyvä juttu, sillä kaikki on hyvällä tavalla avoinna. Olen huojentunut.

Jaa, postista ja viesteistä päätellen täytän 18v huomenna.. Hih,hih mainospostia pankeista ja muista organisaatioista. Onnittelevat ja lupaavat pieniä lahjoja ja muuta sälää kunhan tulen käymään niiden toimipisteessä. Olen huvittunut tästä kaikesta. Terkkari kysyi että mihin aikaan huomenna nähdään ja se elättelee toivoa että me nähtäisiin huomenna. En vain tiedä kun allakka on täynnä kaikkea. Mutta onhan tämä valtavan ihanaa!

Olen ajanut taas autoa ja tiistaina inssi. Ja vielä on melkein kymmenkunta tuntia ajoja jäljellä, joten kalenteri on autoiluakin ihan täynnä. Tekemisen puutetta ei tällä hetkellä ole missään muodossa.

Ja sain muuten lääkereseptin postissa takaisin. Mutta uusittuna. Molemmat uusittuina. Hyi, hain tänään ekan purnukan zopinoxeja apteekista. Kiellän itseäni käyttämästä niitä. Minulla on aamuisin kello seitsemältä ajotunteja, ja miettikää mitä niistä tulee, jos otan edellisiltana muutaman unilääkkeen. Olen tuohon aikaan aamusta vielä aivan lääketokkurassa ja varsinkin kun ovat tuontyyppisiä lääkkeitä jotka ovat hyvin arvaamattomia. Surkuhupaisaa jos menen inssiajoon lääkkeiden vaikutuksen alaisena. Joo, joissakin asioissa pidän itseni hyvinkin tiukassa kurissa.

1 kommentti:

  1. Ei zopinoxin pitäis vaikuttaa kyllä enää aamulla :) puoliintumisaika on 6 tuntia. Tietty eri asia jos otat yli sallitun, eli sen 7.5mg. Tsemppiä inssiajoon!

    VastaaPoista