Sivut

sunnuntai 4. elokuuta 2013

18 vuotta, eikä suotta!

Terveisiä täysi-ikäiseltä Superilta! Tosi ihana synttäripäivä vaikka olenkin flunssassa. Jee, siitä on vuosi viimeksi kun olin sairaana ja nyt sitten synttäreiden kunniaksi tällainen virustauti.. Mutta ei sille voi mitään. Oikeastaan ei ole mikään ihme että olen sairaana, kun miettii sitä bakteerien ja altistuksien määrää. Kaiken lisäksi vielä valtava stressi päällä joten tästähän virukset tykkäävät.



Joo, synttäripäivä lähti alkuun siitä että menin kouluun. Ja sitten sain useamman onnittelutekstarin. Puoliltapäivin terkkarin kanssa synttärikahveille ja olin tunnin verran koulusta pois.



Tämä on terkkarilta

Ja sitten sain lahjankin. Tiedätte kyllä keneltä. :D





Ja 18v voi ostaa nettitikun joten synttäripäivänä hommasin senkin :D
Hain lisäksi lääkkeitä kun sain uusitun reseptin. Näitä + mianseriineja
Näitäkin.. No, en ole käyttänyt niitä kuin pari. En tarvitse niitä vielä niinkään, mutta sitten kun koulut alkaa niin uni alkaa häiriintyä. Varsinkin kun tulee syksy. Täytyy vain katsoa vähän että pidän niitä taukoja lääkkeistä, sillä kuukauden päästä on niitä yo-kirjoituksia... Toivon että saisin nukuttua luonnollisesti sillä nämä lääkkeet eivät kuitenkaan tuo sellaista normaalia unta. Mutta parempi lääkeuni kuin että en nukkuisi yhtään.
Tänne huomenna ja sitten päätetään menenkö tänne (en halua!) vai pääsenkö jälkihuoltoon.
Tämmöinenkin tuli synttäripäivänä postissa..

9 kommenttia: