Sivut

lauantai 17. marraskuuta 2012

Ja keräät talteen palaset kun hajoan

Pian tulee vuosi täyteen siitä kun tutustuin terkkariin. Ostin terkkarille pienen lahjan ja laitan kuvan siitä kun saan kameran kuntoon. Mutta se on sellainen lasinen nalle jonka yläpuolella on lasiin kirjoitettu teksti: Voin aina luottaa sinuun ja tiedän, että autat minua kun apua tarvitsen. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja muista, olet aina mielessäni. Kiitos kaikesta tuesta ja avustasi. Mutta uskallanko antaa terkkarille tuon pienen lahjan? Mä raapustan vielä kortin ja laitan nättiin lahjapussiin. Ja sitten annan sen sille niin sanottua vuosipäivänä mutta lähden heti pois kun en kehtaa jäädä mitään ihmeempää juttelemaan.

Ketipinor on testailtu, aika surkea lääke. Väsyttää tunnin päästä mutta voin aivan hyvin valvoa pitkäänkin. Paljon unia, aivan liikaa. Loppujen lopuksi voishan tuota käyttääkin ainakin silloin tällöin. Zopinox purkin kyllä tahdon kaappiin varalle mutta en säännölliseen käyttöön kuitenkaan aio siirtyä. Hyvä lääke kunhan käyttö pysyy kontrollissa. Parilla napilla tosi hyvät unet, puolet lisää niin huumaa totaalisesti ja sitten tapahtuu kaikkea friikkiä. Mutta unilääkekäyttöön se kuitenkin mulla tulee.

Nyt on ollut ihan hyvä viikko pitkästä aikaa. Oon ollut jokaisella tunnilla koulussa mikä on suuri saavutus. Herännyt joka aamu kouluun vaikka oon nukkunut ilman lääkkeitä. Ja oon päässyt kaikista kursseista läpikin. Tosi jees.


4 kommenttia:

  1. Voi, ehdottomasti annat tuon lahjan sille terkkarille! Ihanan kuuloinen, ja terkkari varmasti arvostaa sitä :) Muutenki kuulostaa taas hyvältä sun kuulumiset :) ♥

    VastaaPoista
  2. Aaaw must toi nalle kuulostaa tosi tosi ihanalta :) ♥

    VastaaPoista
  3. Oi, onneks koulus on mennyt noin hyvin!(: menispä mullakin...

    VastaaPoista
  4. Mää vihaan niin paljon niitä laihuuskommentteja :< Se on kyl hauskaa et saa mättää ni pal kun jaksaa, mut mielläni ottasin kyl myös niitä kiloja.. :D Ja ei todellakaa sanota, lihaville ihmisille sanotaan vaan hauskasti että "sää oot keränny talven varalle", ja silloinkin jos kyseessä on henkilö jolla on huumorintajua. Mut ei, ei lihaville kyl huomautella samaan tyyliin kun laihoille.

    VastaaPoista