Sivut

torstai 22. marraskuuta 2012

But if you never try you'll never know

Eilen itkin taas terkkarilla mutta päästiin ihan hirveästi eteenpäin, kohti parempaa. Psykoterapiapaperit lähtee eteenpäin. Lastensuojelu suojelee enemmän. Sain polilta käskyn tuplata ketipinorin ja mulla olisi bentsoja apteekissa, mutta en voi hakea niitä vielä. Kokeillaan ensin miten ketipinor vaikuttaa. Mutta on se ihan turvallista tietää, että parin sadan metrin päässä odottaa ensiapu pillereitä.

Kaikki menee hyvin. Tästä ei oo suunta kuin ylöspäin. Tiedätte varmaan että kuka on auttanut mua jälleen. Miljoonannen kerran taas auttanut.

Nyt Super mennään eteenpäin tätä asiaa. Avasit niin isoja asioita, että suunta ei voi olla kuin ylöspäin. ------ Mulle tärkeää, että sä voit hyvin. Ymmärrän sua nyt paljon paremmin. Helpompi auttaa, kun tiedän. ----- Olen surullinen lukemastani tekstistä. Liikaa olet joutunut kestämään. Samalla mietin kuinka vahva olet.

Mulla alkaa ensi viikolla vuorovaikutusterapia, epävirallista mutta kokeilunarvoista kuitenkin. Odotan kuitenkin, että kun tuo psykoterapia asia lähtee eteenpäin, niin pääsisin lisäksi oikeaan terapiaan. Oon nyt niin onnellinen kun sain kerrottua niin paljon rankkoja asioita joita oon pitänyt vuosia sisälläni. Tää on jättiaskel eteenpäin, vaikka se vaatikin sangollisen kyyneliä ja monen monta unetonta yötä.


4 kommenttia:

  1. Ihana että sulla menee taas hyvin :) On niin tärkeetä olla elämässä joku, joka on valmis nostamaan, kun tuntuu että nyt alkaa horjahtaa. Nouse vaan, olet kohta ylhäällä <3

    VastaaPoista
  2. :)

    Amat Victoria Curam

    VastaaPoista
  3. Hei!



    My name is Boyoung Rasanen.



    Currently I am working for South Korean Educational TV, EBS.

    EBS is the national educational TV in South Korea.

    link: http://global.ebs.co.kr/



    They are making a documentary program on troubled teenager & young adults in Korea and in other countrie. In south korea these days, many teenagers are suffering from all different kind of mental problems.





    We want to know Finland's case. How teenagers/young adults suffer and why..and how they get help from society and government.



    I have read some of your blog, and I figure that you can tell us your own story if you agree.



    Since it is a south korean TV, it will not be shown in Finland, and if you want we are not going to show your face. We just want to get your voice heard to others living in the other side of the world



    From your story, Korean teenagers may learn many things.



    Our group plan to visit Finland during the earily december.





    Thank you for reading this!

    I do hope that you are feeling better every day!



    T:Boyoung Rasanen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hello!

      Thank you for an interesting offer. Unfortunately, I have to refuse the offer because I think that it would produce too much stress on me.

      I hope you will find people who are willing to tell their story. :)

      Poista