Sivut

torstai 4. lokakuuta 2012

Close the eyes, enjoy the mind

Hain nukahtamislääkkeitä apteekista ja oli jotenkin ahdistavaa kun olo oli kuin jollain pilleripäällä. Se apteekkari sanoi, että on tärkeää mennä heti nukkumaan kun ottaa lääkkeen eikä jäädä valvomaan missään tapauksessa. Muuten voi nähdä hallusinaatioita. Aijaa, lääkäriltä unohtui sitten kertoa yksi pienen pieni asia noista lääkkeistä. No, minä testasin kuitenkin näitä liskolääkkeitä. Otin illalla puolikkaan tabletin vaikka lääkärin mielestä voisin ottaa kaksikin pilleriä. Sen lääkkeen pitäisi vaikuttaa puolen tunnin sisällä ja makoilin sängyssä sen ajan ilman että mitään olisi tapahtunut. Sen jälkeen nousun ylös täysin tietoisena ja otin toisen puolikkaan pilleristä. Vartin päästä nukahdin ja muistan että ajatukset olivat kyllä aika hulluja ennen nukahtamista. Muistan pohtineeni koko ajan että missä on kapteeni Josh. Kuka helvetti sekin nyt sitten on. Onneksi oli silmät ummessa, muuten olisin varmaan nähnytkin kapteeni Joshin.

Neljän tunnin päästä kuitenkin jo heräsin selväpäisenä ja nukahdin ilmeisesti luonnollisesti sen jälkeen. Aamulla olo ei ollut yhtään tokkurainen vaan aivan selvä. Ainoastaan ärsyttävän kitkerä metallinmaku suussa oli jäljellä lääkkeistä. Ja janottaa ihan sairaasti. Päivällä tosin alkoi väsyttää ja ajatukset tuntui yhtä jähmeiltä kuin valvotun yön jälkeen vaikka olinkin nukkunut.

Lähinnä pelkään nyt että jään koukkuun noihin lääkkeisiin. Tai näen jotain hallusinaatioita ja alan yöllä elämään niiden mukana. Ihmettelen vieläkin miksi mulle annettiin noita lääkkeitä vaikka olisi ollut paljon turvallisempiakin vaihtoehtoja tarjolla..


1 kommentti:

  1. Aika vaaralliset lääkkeet oot kyl saanu, en tajuu miksei sulle kirjotettu melatoniinia :s

    VastaaPoista