Sivut

tiistai 6. elokuuta 2013

Lupa ajaa autokoulun autolla ilman lupaa

Ajokortti tuli mutta...

No. Ajelin aamulla kello 7 ajotunnit ja opettaja sanoi että käy sitten inssin jälkeen autokoululla hakemassa todistus. Sain sellaisen itsestään selvän ajatuksen, että menen tietysti hakemaan papereita autolla, autokoulun autolla. Kello 9 inssi ja läpi meni. Katsastusasemalla kävin hakemassa vielä paperin ja ajo-opettaja muistutti että käyn siellä autokoululla sitten. Kyllä, kyllä. Ei muuta kuin muutama minuutti sitten saatu ajokortti etupenkille ja ei kun menoksi. Otin autokoulun auton alleni ja ajoin yksikseni vilkkaan keskustan läpi ilman mitään ajatusta, että onpa erikoista että inssin jälkeen oppilaat saavat ajaa autokoulun autolla ilman opettajaa. Kohautin vain olkia ja nautin siitä kun saa ajaa vapaasti. Parkkeerasin auton, ja ulkopuolella odotti kaksi autokoulun tyyppiä. Avasin oven ja huikkasin pontevasti että mä toin teidän auton. Ihmettelin että miksi tyypit nauroivat tikahtuakseen, mutta en osannut ajatella että minä olin naurun kohteena. Toinen tyypeistä sanoi että odota hetki että pian saat todistukset. Jäin autokoululle venailemaan ja pistin terkkarille viestin että kortti tuli. Vartin päästä tämä kyseinen henkilö ja ajo-opettaja tulivat ja olivat katketakseen naurusta. Ensinnäkin ajo-opettaja jäi katsarille ilman autoa. Ja toiseksi minähän otin noin vain autokoulun auton omaan käyttööni ja se oli niin hulvattoman hauskaa. En osannut edes ajatella, että minunhan pitäisi omin voimin mennä autokoululle niin kuin aina ennenkin, eikä viedä autoa mukanani.

Mutta ei se mitään. Torstaina kouluun.. Ja odotan muuten vieläkin jälkihuolto päätöstä ja ei ole pienintäkään aavistusta mikä on lopputulos. En voi asiaan enää vaikuttaa ja en viitsi murehtia koko asiaa kun en tiedä miten käy.


1 kommentti:

  1. Hah :D:D onneks kuitenki suhtautuivat huumorilla eikä mitenkää vihasesti, niinku olisin voinu kuvitella! Onnea kortista! <3

    VastaaPoista