Sivut

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Look at all the damage you have done

Hyväntuulinen Super ilmoittautuu takaisin elämään. Jälleen kerran. Taas rämmin sieltä mustasta kuoleman metsästä takaisin valoisuuteen. Vaikka kävin jälleen kerran läpi elämän ja kuoleman kriisin, niin terapeutin mielestä nämä kaikki asiat ovat aivan valtavan terveitä merkkejä. Se, mikä ei tapa, ilmeisesti vahvistaa tai on ainakin hyvä merkki paremmasta.

Olen keventänyt hieman koulua, ja nyt olen laskeskellut jännityksellä riittävätkö kurssit niin, että vuoden päästä saan täpinöissäni sovitella hattuja. Kuukauden kuluttua kurssikertymän pitäisi olla 55. Se on aivan riittävä ja en ole kuin kurssin jäljessä ihannetta. Ja tuohon kun vielä lisää autokoulun ja opinto-ohjauksen niin olen nätisti menossa mukana. Jeij!

En oo reiluun puoleen vuoteen käynyt polilla kun oma tohtori lähti sieltä. Ärsyttävää, kun en tiedä miten näiden lääkkeiden kanssa menettelisin. Olen muutaman kuukauden aikana tiputtanut annosta niin, että nyt syön vain 25mg sertralinia. Ja tällä hetkellä joka toinen päivä. Jos yritän olla kaksi päivää ilman lääkettä niin alkaa huimaamaan ja tulee sellaisia huimaus/poissaolo kohtauksia. Aivan niin kuin impulssit päässä tulisivat tasa-arvoiseen risteykseen ja kukaan ei tietäisi kuka menee ensin. Sitten kun otan pillerin niin muutaminen tuntien päästä liikenne alkaa taas sujua.



Autokoulun kustantamisen suhteen vieläkin epäselvyyksiä. Lastensuojelu lupasi hoitaa asian ja periä maksut sieltä osoitteesta mistä rahojen kuuluukin tulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti